Naptár
«  Május 2020  »
HKSzeCsPSzoV
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
HISTATS

Statisztika

Tisztelt Látogatónk!

Weboldalunk megtekintésével Ön elfogadja az oldalszerkesztő által ezen Jognyilatkozatban meghatározott feltételeket. Kérjük, hogy ne nyissa meg weboldalunkat, ha ezekkel a feltételekkel nem ért egyet.

Személyes adatok védelme: Azzal, hogy Ön az interneten keresztül regisztráció során, vagy információkéréskor bármely személyes adatát elküldi a weboldal. részére, hozzájárul ahhoz, hogy azokat a weboldal nyilvántartsa, kezelje. Weboldalunk kijelenti, hogy bármely, a weboldalak használata során tudomására jutott személyes adatot a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezel. Az oldalszerkesztő kijelenti, hogy az Ön által az Interneten keresztül megadott személyes jellegű adatokat ugyanolyan védelemmel kezeli, mint az egyéb úton rendelkezésre bocsátott adatokat.

A weboldal semmilyen felelősséget nem vállal a helytelenül vagy valótlan adatok megadásából fakadó vagy a felhasználó által használt hardver, szoftver vagy internet hibáiból fakadó vagy egyéb ismeretlen hibákból fakadó károkért.

A weboldal semmilyen felelősséget, garanciát nem vállal azért, hogy online szolgáltatását folyamatosan rendelkezésre tudja bocsájtani. Továbbá nem vállal felelősséget sem garanciát a szolgáltatás elérhetőségének folyamatos fenntartásában, annak elérési sebességére.

A weboldal fenntartja magának a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül rendszeréből felhasználót töröljön, ezt indoklás nélkül megteheti, felhasználó felé a weboldal semmilyen kártérítési vagy egyéb jogi felelősséggel nem tartozik.

A weboldal semmilyen felelősséget nem vállal a felhasználó bejelentkezési azonosítóinak (felhasználónév és jelszó) helytelen használatából vagy egyéb okból történő felhasználói felület illegális használatából fakadó károkért, felelősségekért vagy egyéb előre nem látható eseményekért.

A weboldal semmilyen felelősséget nem vállal a rendszerben szereplő adatok valódiságáért, használatáért, meglétért vagy azok tárolásáért.

A weboldal nem vállalja és felelősséget sem vállal a rendszerből a felhasználó által kitörlésre, módosításra kerülő adatok visszaállításért azok teljesülésért, ezzel kapcsolatban minden felelősség a felhasználót terhel.

Információk: A weboldalunkon megjelenő valamennyi információ, adat, feltétel, meghatározás vagy leírás kizárólag tájékoztatásul szolgál, ezek bárminemű felhasználása a felhasználó saját felelősségére történik. A weboldal nem vállal felelősséget az adatok helyességéért, teljességéért, pontosságáért. A weboldalunkról szerzett információkra semmiféle jog megszerzése nem alapítható.

A weblap meglátogatásakor – a rákapcsolódással, tallózással, illetve letöltéssel kapcsolatban, közvetlenül, illetve közvetetten vagy véletlenszerűen – felmerülő hibáért, kárért, adatvesztésért, illetve a honlap tartalmi hibáiért vagy hiányosságaiért felelősség sem a társaságot, sem a honlap készítésében és üzemeltetésében résztvevő feleket nem terheli.

A weboldal fenntartja azt a jogot, hogy előzetes bejelentés nélkül a portál bármely vagy összes szolgáltatását változtassa, megszüntesse.

A portálon technikai pontatlanságok és nyomdai hibák előfordulhatnak. A weboldal fenntartja a jogot, hogy a mindenkor megjelenő tartalmat és az információkban leírt programokat és termékeket bármikor, értesítés nélkül megváltoztassa, kijavítsa és/vagy tökéletesítse.

Felelősség kizárás: A weboldal nem felel azon költségekért, károkért, veszteségekért, amelyek a weboldalakkal kapcsolatban, annak használatából, használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, meghibásodásából, vonal- vagy rendszerhibából, általa hordozott vírusból, vagy az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatása következtében, vagy más hasonló ok folytán keletkeztek.

A weboldal honlapja linkek segítségével egyéb honlapokhoz is kapcsolódhat, amelyek rendelkezésre állását, elérhetőséget rendszeresen ellenőrzi. Azonban a weboldal nem szavatolja e honlapokra mutató linkek folyamatos elérhetőségét, valamint nem vállal felelősséget az így elérhető oldalak tartalmáért még akkor sem, ha Ön a társaság honlapján szereplőhivatkozással jutott oda.

Technikai felelősség: a weboldal továbbá nem vállal felelősséget és nem vonható felelősségre semmiféle kárért, amely az Ön számítógépét vagy egyéb tulajdonát a portálhoz történő kapcsolódás, illetve hozzáférés során éri annak használata, illetve böngészése következtében, ide értve bármely anyag, adat, szöveg, kép, videó vagy hanganyag letöltése során bekövetkező negatív eseményt.

Szerzői jog, az információk tulajdonjoga:

Tisztelt Látogatónk! Ön az Interneten keresztül az a weboldal oldalairól információkat kizárólag személyes használatra tölthet le, jeleníthet meg vagy nyomtathat ki.

A letöltött, illetve kinyomtatott oldalakon Ön továbbra is köteles feltüntetni és megőrizni a szerzői jogra és egyéb szellemi tulajdonjogra vonatkozó megjegyzéseket.

Ön nyilvános vagy kereskedelmi célokra a portál tartalmát – ideértve annak teljes tartalmát, képeit, hang és videó anyagait – sem részben, sem egészben nem terjesztheti, nem módosíthatja, és nem használhatja fel a weboldal előzetes, írásbeli hozzájárulása nélkül. Tudomásul veszi és elfogadja, hogy minden, a portálon közzétett tartalom, ellenkező kikötés hiányában szerzői jogvédelem alatt áll, és  a weboldal engedélye nélkül az itt leírt feltételektől vagy az adott oldalon található szövegben rögzítettektől eltérően nem használható fel.

Sümeg, 2014. 01.01

Sümeg Mentőállomás oldalszerkesztője            

 

Belépés
Site Translate - 2
Widget By SafeTricks
Mini chat
Zene
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 74
Oszd meg !